vandmelon-salatvandmelon-salat-med-fetavandmelonsalat
Den er enkel, den er nem at lave og den smager himmelsk. Min absolutte favorit sommersalat består af vandmelon og cremet feta (helst den lille firkantede blok med græske bogstaver fra Netto). Resten af ingredienserne afhænger altid af humøret. I går aftes kombinerede vi salaten med brombær og frisk basilikum, men i sidste uge var det med edamamebønner og ristede mandler. Det er kun fantasien der sætter grænsen. ;) Vi spiser den som regel til et stykke frisk laks eller kyllingebryst. Det kan varmt anbefales. ;) Hvis I mangler inspiration til flere lækre salater, så skulle I tage at kigge HER.

blog, københavn, high-streetIt’s simple, easy to make and tastes heavenly. My absolute favorite Summer salat consists of watermelon and feta cheese. The rest of the ingredients always depends on the mood. Last night we combined the salad with blackberries and fresh basil, but last week we made it with edamame beans and roasted almonds. The sky is the limit. ;) We normally serve it with a piece of fresh salmon or chicken breast. It is highly recommended. ;) Find inspiration for another lovely salat HERE.