boozt-rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE, 23. HERE, 24. HERE, 25. HERE, 26. HERE, 27. HERE, 28, HERE, 29. HERE, 30. HERE

Glædelig søndag, piger! Jeg håber, I nyder den i fulde drag. Jeg har et lille tip, som jeg faldt over her til morgen hos Boozt og som jeg ikke kan lade gå stille hen. De holder som sagt udsalg og fra i dag og til og med i morgen d. 27. juni, kan man tilmed få rabat på udsalget! De kører nemlig en kampagne, hvor man kan købe 4 varer, men kun betale for 3. Man får altså den billigste gratis. Jeg har ovenfor fundet nogle af mine personlige favoritter fra udsalget og I kan finde flere HER og HER. Blot et lille tip søndagstip. ;)

blog, københavn, high-streetHappy Sunday, girls! I hope you enjoy it to the full. I have a little tip that I fell over this morning at Boozt which I had to share with you. They are hosting a big sale at the moment and today and tomorrow you can even get discounts on sale items! They run a campaign where you can buy 4 items, but only pay for 3. You will get the cheapest one for free. I have found some of my personal favorites from the sale and you can find more items HERE and HERE. Just a little Sunday tip. ;)