kjole

Jeg har haft virkelig travlt det seneste halve år. Faktisk i en sådan grad at jeg ikke har kunne følge med. Både med blog og ikke mindst bryllupsplanlægning. Bloggen startede som en hobby i 2009 og har vokset sig større og større siden da. Den er stadig min hobby først og fremmest, men er nu også blevet min levevej og jeg er simpelthen så taknemmelig for, at det kan lade sig gøre. Ikke mindst at I har lyst til at følge med.

Der følger dog en masse praktiske opgaver med det at drive virksomhed, som er tidsrøvere uden lige. Man skal blandt andet holde styr på bilag, regnskaber, lovgivninger, sende tilbud, skrive fakturaer og meget mere. Ting som tager tid fra det jeg egentlig elsker; at lave kreativt og spændende indhold til jer. Jeg sidder med alting selv og er ved at drukne i praktiske opgaver. Jeg forsøger altid at svare på jeres kommentarer her på bloggen, men jeg når ikke altid at svare jer på de sociale medier og på alle de søde mails, I sender og det giver mig dårlig samvittighed. I skal vide, at jeg sætter stor pris på dem og jeg læser hver og én.

Jeg har måtte indse, at jeg har brug for en hånd og jeg har derfor nu fået en personlig assistent, som startede i dag. Hun har arbejdet i branchen i flere år og vi klinger virkelig godt, så jeg GLÆDER mig helt vildt til, at hun kan overtage nogle af de arbejdsopgaver, som jeg ikke kan nå og som hun er meget bedre til. Jeg glæder mig til at kunne fokusere mere på at lave inspirerende DIY guides, håropsætninger, opskrifter og være mere eksperimenterende i den måde, jeg tager billeder på. Jeg drømmer om at lave flere videoer, at inddrage jer lidt mere og generelt få mere overskud til at tænke ud af boksen. Livet er simpelthen for kort til at gå og være stresset. ;)

blog, københavn, high-streetI’ve been really busy the past six months. In fact, to such an extent that I have felt a bit stressed out. – Both because of the blog and not at least because of the wedding planning. The blog started as a hobby in 2009 and has grown bigger and bigger since then. It is still my hobby, but has now become my profession and I’m just so grateful that it’s a possibilty.

However, there are a lot of practical tasks that needs to be done when running a business which is time-consuming without equal. Things that take time away from what I really love; to make creative and exciting content for you guys. At the moment I’m just drowning in practical tasks and I had to realize that I needed a hand. It also gives me really bad conscience that I do not always have time to answer all your comments on the social media and all the sweet emails you send me.

Therefore, I have now got a personal assistant who started today. She has worked in the industry for several years and she is really sweet, so it is going to be such a relief that she ig going to take over some tasks. I look forward to being able to focus more on creating and inspiring DIY guides, hair tutorials, recipes and to be more experimental in the way I take photos. I dream of making more vlogs, to involve you guys a little more and generally have more energy to think outside the box. Life is simply too short to feel stressed. ;)