boozt

Reklame links: 1. sweater/HERE, 2. T-shirt/HERE, 3. jeans/HERE, 4. dress/HERE, 5. top/HERE, 6. trench coat/HERE, 7. sweater/HERE, 8. T-shirt/HERE, 9. bra/HERE, 10. shirt/HERE, 11. shoes/HERE, 12. sweater/HERE, 13. scarf/HERE, 14. jeans/HERE, 15. jacket/HERE, 16. dress/HERE, 17. bra/HERE, 18. top/HERE, 19. silk top/HERE

Nogle af de items man med stort held kan jagte på udsalg, er de styles som danner grundstenene i garderoben. Det er skønt, når man kan købe det hele til halv pris og få råd til mere af det sjove. Jeg vil vove at påstå, at har man en lækker basisgarderobe, ender man sjældent ud i tøjkrise, da man altid kan kombinere basis items med hinanden og spice det op med få accessories som lækre sko og tasker. Ovenfor har jeg fundet nogle favoritter fra Boozt. Læs også mit indlæg om ”The perfect basic wardrobe”. God fredag, piger! ;)

blog, københavn, high-streetIt’s a good idea to buy your basic items on sale, so you can afford to spend more money on the fun stuff later on. Also, it’s so easy to put on your clothes in the morning, if you have a great basic wardrobe, as you can pretty much combine all styles with each other and spice it up with few accessories. I have found some of my favorites from Boozt in the collage above. If you want more inspiration on this topic, you should read my blog post about “The perfect basic wardrobe”. Have a great day, everyone. ;)