jersey-kjolejersey-dress
Indlægget indeholder reklame links: dress/HERE & shoes/HERE

Godmorgen allesammen og glædelig mandag! Jeg er ved at gøre mig klar til at smutte ind på kontoret, hvor jeg skal mødes med min assistent, Nadin. Ih, jeg glæder mig… Jeg er hoppet i en ny kjole, som er et udsalgsfund købt hos Boozt. Desværre er der kun meget få styks tilbage og derfor har jeg fundet nogle alternativer, som I kan se nedenfor. Nummer to er nærmest identisk – den ser dog lidt mørkere ud på billedet hos Boozt, end den er i virkeligheden. ;) Jeg håber, I får en rigtig dejlig dag.

blog, københavn, high-streetGood morning everyone and happy Monday! ;) I’m about to leave for the office where I’m going to meet up with my assistant, Nadin. I’m looking so much forward to that…. I’m wearing a new dress which I bought on sale a few weeks back. Unfortunately, it is almost sold out, so I have found some nice alternatives which you find below. I wish you all a great day.

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

kjoler