suede-jacket-baby-pinkchanel-boy-taskelyserød-jakkeblond-hårpink-suede-jacketruskindsjakkestan-smith-pink

Reklame links: jacket/Black Dust HERE (menswear, I have size small), top/Zara (similar HERE), jeans/Asos HERE, shoes/Adidas HERE, sunglasses/Asos HERE, bag/Chanel HERE

Godmorgen piger! Har I sovet godt? Jeg gik for en gangs skyld tidligt i seng i går og vågnede kl. 03:30 i nat og kunne ikke sove mere… Typisk! ;) Så dagen startede tidligt for mit vedkommende. Outfittet ovenfor er fra i går aftes, hvor Christoffer og jeg tog ned på Nordhavn med to pizzaer under armen. Det er vores favoritsted at hænge ud og spise aftensmad, når vi har købt take-away. Det sker efterhånden lidt for ofte, haha… Jakken er af nyere dato og er faktisk en herrejakke, men jeg synes, den fungerer godt til piger, da den blot får et lidt oversized look. – Og så kunne jeg slet ikke stå for den candyfloss-agtige farve! Jeg har købt den i str. small, hvis I skulle spørge fra nogen. ;)

blog, københavn, high-streetGood morning girls! Did you sleep well? For once I went to bed early last night and woke up at 03:30 in the night and couldn’t sleep anymore… Typical! ;) So the day started pretty early for me. The outfit above is from last night, when Christoffer and I went to a local harbour called Nordhavn with two pizzas. It is our favorite place to hang out and eat dinner when we buy take-away, haha … The jacket is new. It’s actually a menswear jacket, but I think it works well for girls as well with the oversized look and moreover I really like the pink candyfloss color. Just for your information – I bought it in size small. ;)