monks-cat-jeanscat-jeansmonki-jeans

Reklame links: jeans/Monki HERE, T-shirt/H&M (similar HERE), shoes/A Pair (similar HERE)

Glædelig mandag, allesammen! Har I haft en dejlig weekend? Min har stået på polterabend for den kære Cathrine, som I måske så på Snapchat @Cdueholm. Vi tog hende virkelig med bukserne nede, da hun troede, at hun skulle på weekendophold, men de planer blev hurtigt ændret. ;) Det var sådan en hyggelig og sjov dag og jeg kunne ikke lade være med at tænke tilbage på min egen, der fandt sted for en måned siden. Om lidt kommer min søde assistent Nadin forbi og i aften har jeg en date med Christoffer. <3 Jeg håber, at I også får en dejlig start på ugen.

blog, københavn, high-streetHappy Monday, everyone! Have you had a nice weekend? I have celebrated my dear friend Cathrine’s bachelorette party as you might saw on Snapchat @Cdueholm. She had no clue that we were coming. :) It was such a pleasant and fun day and I could not help but think back on my own, that took place one month ago. In a minute I will meet up with my sweet assistant Nadin and tonight I have a date with Christoffer. <3 I hope you will get a nice start to the week.