celine-tasketoga-pulla-støvlerjersey-dresscertinamodebloggertoga-pulls

Reklame links: dress/French Connection HERE, boots/Toga Pulla (similar HERE & HERE), sunglasses/Asos HERE, bag/Céline HERE

God formiddag piger! Jeg håber, I har sovet skønt. I går aftes modtog jeg nogle billeder af min brudekjole, som jeg jo er ved at få syet i Indien. Den ser virkelig lovende ud og har det smukkeste håndlavede perlebroderi. Så nu glæder jeg mig bare endnu mere til at se den i virkeligheden. Jeg er dog stadig temmelig nervøs for, om den når at komme frem til tiden og om jeg overhovedet kan passe den (indsæt selv abe-emoji der holder sig for øjnene). Jeg rettede mønsteret til, så det passede spot on, da jeg sendte det afsted, så jeg må helst ikke tage bare et mikrogram på inden brylluppet. – Kunne I lige forestille jer, at den kom frem i tide, var gudesmuk og så kunne den ikke lukkes? Det tør jeg slet ikke tænke på… Så derfor har jeg droppet den Nutellakur, som jeg ellers havde rimelig godt gang i, haha…

Outfittet her er fra i går eftermiddags, da jeg var sammen med min søde assistent, Nadin. Jeg var iført en sort jerseykjole fra French Connection. Jeg kan virkelig godt lide kontrasten i denne kjole i form af den sporty jersey overdel og de feminine flæser. Jeg havde kombineret den med et par ruskindsstøvler for at gøre looket mere hverdagsagtigt. God tirsdag til jer alle!

blog, københavn, high-street

Good morning girls! I hope you had a good night’s sleep. Last night I received some pictures of my wedding dress which I are being made in India. It looks really promising, so now I am looking forward even more to see it in reality. I’m still pretty nervous that I don’t receive it in time and whether it fits me. I corrected the pattern, so it fitted me on the spot, so I really have to take care not to gain any weight before the wedding, haha…

This outfit is from yesterday afternoon when I was with my assistant, Nadin. I was wearing a black jersey dress from French Connection – I really like the contrast of this dress in the form of the sporty jersey upper part and the feminine ruffles. I had combined it with some suede ankle boots to make the dress look more casual. Have a great Tuesday, everyone.