phone-cover

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Jeg har surfet Ebay tyndt for at finde et nyt mobilcover, da Christoffer var temmelig træt af at se på mit gamle (højtelskede) Totoro cover, haha… Jeg vil næsten kalde Ebay for et mekka af mobilcovers – hold nu op, hvor er der mange fine at vælge imellem, hvis man har tid til at lede lidt efter dem! Jeg har netop selv klikket nummer 1 og 5 hjem. Det var sørme svært at vælge! Heldigvis koster de ikke alverden, så man kan godt tillade sig, at købe mere end ét. Har I nogle favoritter? :)

blog, københavn, high-streetI have been surfing around Ebay to find a new phone cover, since Christoffer was pretty tired of looking at my old (beloved) Totoro cover, haha… It took me a while to make this collage cause there was SO many pretty ones to choose from! I have just bought number 1 and number 5 myself. I couldn’t decide, but since they cost so little, I thought it was okay to buy more than one. ;) Do you have any favorites?