boozt

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE, 23. HERE

God eftermiddag allesammen! Netop i dag kører Boozt en kampagne, hvor de har sat de mest populære udsalgsvarer ekstra ned. Tilbuddet gælder kun indtil midnat, så hvis I har udset jer noget, er det bare om at være hurtig. ;) Jeg har netop selv klikket en vamset sweater hjem og hvis den røde nederdel havde været der i min størrelse, var den også røget med i kurven. Blot et lille tip på denne solrige torsdag.

blog, københavn, high-streetGood afternoon everyone! Today Boozt runs a campaign where they have lowered the prices on the most popular sale items. The offer is valid until midnight, so if you have got your eyes on something, you have to be quick. ;) I have just bought a cosy sweater and if the red skirt had been available in my size, I would have bought that one as well. Just a little tip on this sunny Thursday.