blå-maxi-kjoleforlovelsesring-halberstadtblue-maxi-dressmodlysstråhat-sommerfælledparken-østerbroblå-kjole-maxi

Indeholder reklame links: dress/H&M HERE, hat/Pico (similar HERE), sandals/Asos (similar HERE), necklace/Nuit et Linette HERE, sunglasses/Asos HERE

Godmorgen allesammen. Billederne her er fra i går aftes, da Christoffer og jeg var i Fælledparken og spise. Lyset var simpelthen så fantastisk smukt, at vi var nødt til at udnytte det og tage et par billeder. ;) Jeg elsker den tid på dagen, lige inden solen går ned, hvor lyset er blødt og gyldent og næsten helt magisk. Blandt fotografer kaldes det “the golden hour” og det er lige netop på dette tidspunkt, det er bedst at hive kameraet frem, hvis man vil have flotte modlysbilleder. Jeg håber, I alle får en fantastisk dag. Jeg har ikke sovet meget i nat, for jeg er simpelthen så spændt på, om brudekjolen dukker op i dag. <3

blog, københavn, high-streetGood morning everyone. We took these pics last night when we went to a local park to have dinner. The light was simply amazing, so we had to take advantage of it and take some photos. ;) I love this time of the day where the light is soft and golden. Among photographers it is called “the golden hour” and it’s the perfect time to take pictures again the sunlight. I hope that you will all have an amazing day. I didn’t sleep much last night as I am so excited if I will receive the wedding dress today. <3