hvid-badedragtsvanemølle-havnmorgenmadhanne-bloch-kjolemorgenkaffeøresundbadedragt
De sidste to morgener har Christoffer og jeg udnyttet det gode vejr og cyklet ned til Svanemøllen og hoppet i vandet. Aah, sådan en dejlig start på dagen. Begge dage har vi haft morgenmad med og der er altså ikke noget bedre end at spise den med udsigt over Øresund. Virkelig hyggeligt og næsten lidt meditativt. Det kan anbefales. ;) Jeg håber, at det varme vejr fortsætter, så det kan blive et morgenritual i weekenderne. <3 Har I været i vandet endnu? Min badedragt er forresten af nyere dato… I kan finde den nedenfor sammen med en række andre, der minder om. God søndag til jer alle.

blog, københavn, high-streetThe last two mornings Christoffer and I have taken advantage of the sunny weather and gone to a local beach and jumped in the water. Oh, such a nice start to the day. Both days we brought breakfast and there is therefore nothing better than to eat it by the sea. It was so cozy and almost meditative. I hope the good weather continues so it can become a morning ritual in the weekends. <3 My swimsuit is new and you can find a link to it below along with some other pretty swimsuits. Have a great Sunday, everyone.

badedragter

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE

testlink