Kære piger <3 Jeg beklager stilheden på bloggen, men som I nok kan regne ud, har vi været i fuld sving med at få de sidste detaljer på plads til brylluppet. Vi brugte hele dagen i går på at gøre lokationen klar med bordopdækning, lys, blomster og hvad der nu ellers følger med. Jeg sidder netop nu i min badekåbe sammen med min mor, søster og lille niece og venter på at makeupartisten og fotograferne dukker op. Jeg er simpelthen SÅ spændt at det halve kunne være nok. Vil I ikke nok være søde at krydse fingre for godt vejr? ;) Det er min største bekymring, haha… Bloggen kommer til at være lidt stille i dag, men I er velkommen til at følge med på Instagram @passionsforfashion HER og på Snapchat @Cdueholm, hvor der vil komme en masse opdateringer. Jeg har nemlig lokket min dygtige fotograf Andreas til at styre Snapchat og tage billeder til Instagram, så I kan følge lidt med på sidelinjen. ;)

blog, københavn, high-streetDear girls <3 I’m sorry for the silence on the blog, but I’ve been very busy preparing all the details for the wedding. We spent all day yesterday making everything ready and right now I’m sitting in my bath robe waiting for the makeup artist and the photographers to show up. I’ SO excited for today! You are more than welcome to follow the day on Instagram HERE and on Snapchat @Cdueholm.