dansk-vincenter-bryllup-2_AGV18671012_AGV1914_AGV1903-2741

Efter Christoffer havde friet til mig i Marrakesh tilbage i december, gik vi straks i gang med at lede efter steder at holde bryllup. Først overvejede vi mulighederne for at holde det i Marokko, da de varme himmelstrøg, marokkanske tæpper og farvestrålende puder giver den perfekte casual stemning som vi ønskede. Det gik dog hurtigt op for os hvor besværligt og omfattede det ville blive og derfor måtte vi droppe tanken og lede videre i Danmark.

Vi drømte begge om et afslappet og hyggeligt sommerbryllup og gik derfor på jagt efter mere rå lokaler, som ikke var for opstillede og perfekte og hvor der samtidig var mulighed for en udendørs vielse. Vi endte hos Dansk Vincenter som ligger i Hvidovre lige uden for København med vinranker i hele loftet, gamle vintønder og udsigt over grønne vinmarker. Til dagligt producerer de en virkelig lækker økologisk vin, som vi selvfølgelig også valgte at bruge til middagen. Derudover havde vi lejet nogle simple sorte stole og noget fint vintage service for at fuldende looket. Christoffers mor havde dyrket markblomster til alle bordene. Det var simpelthen så magisk og vi kunne ikke have ønsket os mere.

Hvis I er nogle der kunne have lyst til at opleve samme stemning, så afholder Dansk Vincenter faktisk et arrangement under Copenhagen Cooking & Food Festival med 3-retters middag og bobler i drivhuset her i slutningen af august. Christoffer og jeg har selv købt to billetter, da vi gerne vil genopleve stemningen. Vi lod nemlig lysene i loftet hænge, så det kommer til at minde meget om vores store dag. Billetterne kan findes HER, hvis det skulle have interesse. Blot et lille tip. Indenfor nærmeste fremtid vil jeg dele andre bryllupslokationer med jer, som vi selv overvejede at booke. Så stay tuned. ;)

blog, københavn, high-streetAfter Christoffer had proposed to me in Marrakesh back in December, we immediately started looking for wedding venues. First, we considered the possibility of keeping it in Morocco as the warm weather, Moroccan rugs and colorful cushions would provide the perfect casual atmosphere that we were looking for. But we quickly realized how difficult it would be to arrange it, so we started looking for other places in Denmark.

We both dreamed of a casual and cozy Summer wedding and ended up choosing a beautiful wineyard just outside Copenhagen. An enormous greenhouse filled with wine leaves all over the ceiling. On a daily basis they produce delicious organic wine which we obviously had for the wedding dinner as well. Additionally, we had hired some simple black chairs and some vintage tableware to complete the look and Christoffer’s mother had brought flowers from her garden for all tables. It was just so magical and we could not have wished for more.

If you want to experience the same atmosphere it’s actually possible as Dansk Vincenter, as the place is called, is hosting an event during Copenhagen Cooking & Food Festival with a 3-course dinner and bubbles in the greenhouse. Christoffer and I have bought two tickets and I can’t wait to experience the atmosphere once again. The tickets can be found HERE for those of you who are interested. Just a little tip. Within the near future I’ll share other wedding locations with you, as we considered ourselves for our wedding. So stay tuned. ;)