TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

Jeg har trænet med min personlige træner, Malte fra Strik Performance, siden marts måned. Målet med træningen var først og fremmest at blive mere sund, frisk og få mere energi, men også at blive strammet lidt op hist og her inden brylluppet. Jeg kommer snart med en updatering omkring, hvordan det er gået, men først får I her en lille video, hvor Malte og jeg viser nogle af de mest effektive øvelser, vi laver uden udstyr. I er nemlig mange, der har efterspurgt noget inspiration på den front og hvad I ønsker, skal I få. Det er alle temmelig nemme øvelser, som man kan lave alle steder. Jeg håber, I kan lide videoen. ;) God aften til jer alle.

blog, københavn, high-streetI’ve been working out with my personal trainer, Malte from Strick Performance since March. The goal for the training was primarily to become more healthy, fresh and get more energy, but also to get tightened up a bit here and there before the wedding. Soon I will give you an update on how it went, but first I will share this video where Malte and I show you some easy and effective exercises you can do anywhere and anytime without equipment. It is in Danish, but I hope you understand it just from our body language. ;) Have a great evening, everyone.