rød-kjolerealisationpargucci-dionysusrealisationpar-dressred-dress

Dress/Realisationpar HERE, shoes/Adidas HERE, bag/Gucci HERE

Jeg var hoppet i en af mine favoritkjoler i går fra det amerikanske mærke Realiationpar. Jeg bestilte den på nettet for en måneds tid siden efter at have set den på Instagram. Den er virkelig dejlig let og luftig at have på og er perfekt her i New York, hvor temperaturen nærmer sig 30 grader i dagtimerne. Jeg måtte desværre betale told og importgebyr, så den endte med at blive lidt halvpebret, men jeg synes, den er pengene værd.

Mange af jer har spurgt, hvem der tager billeder af mig, mens jeg går rundt alene i New York. ;) Nu er det desværre ikke sådan, at jeg har en fotograf med mig, så jeg har faktisk bare spurgt tilfældige mennesker på gaden eller tjenere på caféer, haha… Hvad gør man ikke for et par billeder. ;) Disse har Christoffer dog taget, da han havde et par timer fri i går, hvor vi tog på café i Soho, som I måske så på Instagram? Hav en dejlig dag, allesammen. Jeg vil smutte ud og se Ground Zero, inden turen går hjem til København sent i aften.

blog, københavn, high-streetYesterday I wore one of my favorite dresses from the American brand Realiationpar. I ordered it online about a month ago after seeing it on Instagram. It is really light and airy and perfect here in New York where the temperature is around 30 degrees during daytime. Unfortunately, I had to pay customs, so it ended up being a little pricey, but I think it is totally worth the money.

Many of you have asked who takes the pictures of me while I’m here in New York alone. ;) I actually just asked random people on the street or waiters in cafes… I know sounds a bit crazy, but I have no photographer with me, so I have no other option, haha… However, Christoffer have shot these ones yesterday, as he had a few hours off from job. So we spent the time in Soho on a very cosy café which you might saw on Instagram? Have a great day, everyone. I’m planning to go see Ground Zero before I’m heading home to Copenhagen tonight.