asos
Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Her er et lille udpluk af nogle favoritter, som jeg senest har gemt under min “saved list” hos Asos. Jeg har faktisk allerede klikket et par af tingene hjem. Hvis jeg ikke allerede havde købt den røde kjole fra Realisationpar, havde jeg klart smidt DENNE kjole i kurven, for den minder virkelig meget om og er tilmed en hel del billigere. :) Selvom jeg knuselsker min røde kjole, så er denne i virkeligheden nemmere at bruge sammen med mørke strømpebukser, når efteråret indtræffer, da den er lidt mørkere i farven. God eftermiddag, allesammen. <3

blog, københavn, high-streetHere is a small collage with some of my latest favorites from Asos. I have actually already bought a few of the items listed above. If I didn’t already own the red dress from Realisationpar, I would have bought THIS dress as well, as it is very similar, but a lot cheaper. Even though I really love my red dress, this one is actually easier to combine with dark pantyhose when Autumn arrives, as the color is a bit darker. Have a great afternoon, girls! <3