hvid-kjolevinmarkdansk-vincenter-bryllupvinstokkedansk-vincentertapassød-fyrdinnerlys-i-loftet

I lørdags havde Christoffer og jeg købt billetter til Copenhagen Cooking & Food Festival. Til en ganske særlig location – nemlig Dansk Vincenter, hvor vi holdt vores bryllup. Lysene som min svigerfar, svoger og svigerinde havde brugt timer på at hænge op, havde vi ladet blive hængende til netop denne anledning. Det var ganske specielt at sidde der under den lysende honningglashimmel præcis fire uger efter vores eget bryllup. Som mand og kone, Hr. og Fru Ruø Dueholm. Alle minderne fra talerne, tårerne og grinene dukkede straks op i hukommelsen og det var lidt som at få lov til at genopleve stemningen fra vores store dag. Det var ganske specielt og en aften vi aldrig glemmer. Vi kom faktisk til at sidde ved bord med et virkelig sødt par og det viste sig, at pigen læser min blog. Jeg elsker, når jeg møder nogle af jer ude i virkeligheden og ikke mindst får lov at komme lidt ind på livet af jer. Det er virkelig hyggeligt, så bliv endelig ved med at sige hej, hvis I støder ind i mig på gaden. ;) God aften til jer alle.

blog, københavn, high-streetLast Saturday Christoffer and I had bought tickets to Copenhagen Cooking & Food Festival at Dansk Vincenter where we held our wedding. The candles as my father-in-law, brother-in-law and sister-in-law had spent hours hanging up, we had left in the ceiling for this occasion. It was very special to sit there under the sky of candle lights and wine leaves exactly four weeks after our own wedding. As husband and wife, Mr. And Mrs. Ruø Dueholm. All the memories of the speaches, the tears and the laughs popped up immediately in our memory and it was a bit like experiencing the big day all over again. It was such a special evening we will never forget. We were actually placed by a table with a really sweet couple and it turned out that the girl reads my blog. I love when I meet some of you in the real world and not least is allowed to get to know you a littel. It’s really cozy, so please keep saying hello, if you bump into me on the street. ;) Have a great evening, everyone.