_AGV2926_AGV2934_AGV2766

Der er ofte meget fokus på bruden, når der er bryllup og det synes jeg egentlig er lidt synd. For gommen har som regel også lagt mange tanker i sin påklædning og er jo mindst lige så stor en del af dagen. Derfor synes jeg, det er ved at være på tide, at I får nogle ordentlige billeder af Christoffer fra vores bryllup. Min mand (fnis). <3 Han så virkelig dejlig ud på vores store dag og jeg blev fuldstændig forelsket i ham igen, på samme måde som dengang vi mødtes for snart 11 år siden.  Som tiden dog flyver. ;) Han var i mørkeblåt jakkesæt fra Tiger of Sweden og sko fra samme mærke, som han havde været ude og vælge med sin forlover. Knaphulsblomsten havde han også selv valgt sammen med min brudebuket. Jeg er vild med de ret casual blomster, han havde valgt – de passede perfekt til hans tøj og til vores ret afslappede bryllups location. Jeg føler mig meget heldig, at han er min. <3 Nu og for altid.

blog, københavn, high-streetI think it was about time that you got some pics of Christoffer’s look from our wedding. My husmand. <3 He looked so damn handsome on our big day and I totally fell in love with him again in the same way as when we met ten year ago. He was wearing a navy suit from Tiger of Sweden and shoes from the same brand. He had chosen his boutonnière himself along with my bridal bouquet. I really liked the casual flowers he chose which were perfect with his outfit and our quite casual wedding venue. I fell so lucky that he is mine. <3 Now and forever.