lhasa-apso-hvalplhasa-apso-hundehvalphundehvalphørsholm-kirke-parksofushundnuttet-hundehvalp

Jeg var her til eftermiddag sammen med min dejlige veninde, Marie-Louise. Jeg havde virkelig glædet mig til at se hende, for både hun og jeg har været ude og rejse, så det var længe siden, vi havde ses. En anden faktor det gjorde, at jeg glædede mig ekstra meget var, at hun for kun et par dage siden blev hundemor til verdens sødeste lille hvalp, Batman. Batman er en lille Lhasa Apso på ni uger og er uden tvivl en af de mest nuttede pelstotter, jeg nogensinde har mødt. <3 Jeg blev fuldstændig og aldeles hundeskruk! Hvis det ikke var fordi, vi havde forbud mod hunde i vores andelsforening, havde jeg anskaffet os en i morgen.

Marie-Louise og hendes mand har hunden Sofus i forvejen, som også er en fantastisk elskværdig vovse. Han har dog på få dage forvandlet sig til verdens mest fornærmede firbenede dyr, efter han har fået en lillebror. Han vil hverken kigge på Batman, have noget med ham at gøre eller adlyde Marie-Louise. Lille Batman hopper op og ned og napper stakkels Sofus i ørerne og når man har været et forkælet enebarn i over 9 år, kan det selvfølgelig godt være lidt svært at vænne sig til, haha… Det kommer nok med tiden. Er han ikke bare nuser?

blog, københavn, high-streetThis afternoon I met up with my dear girlfriend, Marie-Louise. I had really been looking forward to seeing her, both she and I have been out traveling, so we hadn’t seen each other in a long time. Another reason why I really looked forward to meet her was that she a few days ago got the cutest little puppy, Batman. Batman is a nine weeks old Lhasa Apso and is without doubt one of the most adorable little things I have ever met. <3 I really want to have a dog myself, but we are not allowed to where we live. Otherwise, I had bought us one of Batman’s sisters or brother tomorrow.

Marie-Louise and her husband already have a very cute and loving dog, Sofus. However, Sofus has in a few days turned into the most offended dog I have ever seen, after he has got a little brother. He will not look at Batman, have anything to do with him or listen anything Marie-Louise says. Little Batman jumps up and down and grab poor Sufus’s ears and when you’ve been a spoiled only child for 9 years, it can of course be a little difficult to get used to this, haha… I’m sure he is going to love him in a week or two. Isn’t he just cute?