designermarkberg-tasketegninger
Åh, hvor har jeg glædet mig til at dele denne nyhed med jer! Jeg kan endelig løfte sløret for et nyt designsamarbejde, som har været længe undervejs. Jeg har endnu engang teamet op med Markberg og designet en ny taske! Mit seneste design for Markberg, var denne rå crossbody bag, som jeg lavede i 2014, før den designede jeg “Animal bag” i 2013 og min allerførste taske var “Christina Bag“, som også udkom i starten af 2013. Nu er der endelig en ny taske på vej og jeg glæder mig enormt meget, til at vise jer den. En taske som I på sin vis har set før, men i en helt ny udgave. Her er først et lille smugkig og om en uges tid, kan jeg endelig løfte sløret for det færdige design. Jeg håber, I vil tage godt i mod den og jeg er spændt på at høre, hvad I synes om den! ;) Stay tuned…

blog, københavn, high-streetI have been looking so much forward to share this news with you! I can finally reveal a new design collaboration, I have been working on for such a long time. I have once again teamed up with the Danish brand Markberg and designed a new bag! My latest design for Markberg, was this raw crossbody bag, which I made in 2014, before I designed “Animal bag” in 2013 and my first bag was “Christina Bag“, which also was launched in the beginning of 2013. Now there is finally a new bag on the way and I look so much forward to show it to you. A bag that you in some way have seen before, but in a completely new version. Here is a small sneak peak and a week’s time, I can finally reveal the finished design. I’m so excited to hear what you think about it! ;) Stay tuned…