hviskshop-redone-levishalskæde-hvisk-vedhænglevis-redone-jeansskjortehvisk-halskæde-pendantnecklace-hvisk

SPONSORERET AF HVISK

God eftermiddag piger! Jeg sidder inde på kontoret med Mette Marie og min koordinator Nadin og arbejder… – Og spiser chokolade i lange baner! Den kære Mette Marie har altid frygtelig meget chokolade liggende i skufferne. En dejlig gode ved at dele kontor. :) For en times tid siden var min søster forbi og hilse på, senere skal jeg hjem til hende og hjælpe hende med at vælge kjole til et bryllup, som hun skal til i weekenden og i aften har jeg planer om at se det første afsnit af anden sæson af Amalies Baby, min ultimative guilty pleasure, haha… Alt i alt en ganske herlig dag. Hvad får I denne onsdag til at gå med? :)

Nå, men det skulle ikke kun handle om chokolade og reality tv, for jeg har en dejlig nyhed, som jeg har glædet mig til at dele med jer. Jeg har nemlig i samarbejde med Hvisk fået mulighed for at afholde en lækker konkurrence! Jeg har selv udvalgt et af mine favoritsmykker fra deres nye kollektion – en super fin guldhalskæde med et vedhæng af en bille med zirkoner, som I har mulighed for at vinde. Jeg synes simpelthen, at den er så fin og nem at kombinere med andre halskæder. Jeg bar den selv for første gang i mandags, hvor jeg havde kombineret den med et temmelig simpelt outfit, som I kan se ovenfor, hvor den lige satte prikken over i’et.

Både kæde og vedhæng er i 22 karat forgyldt sterling sølv og der er to heldige vindere af konkurrencen. Det eneste I skal gøre for at deltage er at smide et link til et andet favoritsmykke fra Hvisk, som I gerne ville eje og smide linket her i kommentarfeltet sammen med jeres navn. I kan se hele udvalget HER. Jeg udnævner vinderen på onsdag d. 14. september. Pøj pøj! ;)

blog, københavn, high-streetGood afternoon girls! I have a wonderful news that I have been looking forward to share with you. In cooperation with the Danish jewelry brand Hvisk I have got the opportunity throw a great giveaway! I have chosen one of my favorite jewelry from their new collection myself – a super fine gold necklace with a pendant of a beetle with zirconia, as you now have the opportunity to win.

Both chain and pendant are made of 22 carat gold plated sterling silver and there are two lucky winners of the competition. The only thing you have to do to participate is to throw a link to another favorite piece of jewelry from Hvisk that you would like to own and insert the link here in the comment section along with your name. You can find all their jewelry HERE. I will announce the winner on Wednesday the 14th of September. Good luck! ;)