boozt

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE

Jeg får altid lyst til at købe mig fattig i strik, frakker og ankelstøvler, så snart efteråret nærmer sig. Jeg synes virkelig, der er mange fristelser for tiden. Min søster købte forleden camouflagejakken fra Gestuz – man kan ikke se det på collagen, men den har det fineste farvede broderi på ryggen. Jeg er også meget fristet til at klikke den hjem. ;) Uldfrakken fra 2nd Day lavede de også sidste år og jeg fortrød, at jeg ikke nåede at købe den, mens tid var, så det kan meget muligt godt gå hen og blive min vinterfrakke dette år. ;) Har I kig på nogle fine efterårs items, som I ikke kan leve uden?

blog, københavn, high-streetI always feel like buying lots of knitwear, coats and ankle boots as soon as Fall arrives. I love this season – especially because you can almost wear anything this time of year! My sister just bought the camouflage jacket from Gestuz – it has the most beautiful back with colorful embroidery! I’m really considering to buy it. ;) Also, I really like the wool coat from 2nd Day. Do you have some items you can’t live without this season?