bryllup-tyrkiskturkish-weddingwedding-gueststyrkisk-dansbryllups-location-tyrkisktyrkisk-bryllup-ballerup

Min mor, Christoffer og jeg var som sagt inviteret til tyrkisk bryllup i søndags. Sikke en fest! Der var gang i musikken og dansegulvet fra vi kom til vi gik. Allerede inden hovedrettet blev serveret, var vi fuldstændig forpustede og ømme i stængerne efter et forgæves forsøg på at lære tyrkisk folkedans, haha… Der blev selvfølgelig ikke serveret alkohol, men alligevel har jeg aldrig oplevet så livlig en fest. Det var virkelig sjovt at være med til og på mange måder kunne man godt lære lidt af deres traditioner til danske bryllupper, hvor man som bekendt oftest sidder ned i 5-6 timer under hovedretten og bliver både træt og lidt for fuld, haha… ;) Det var virkelig et bryllup, som vi sent vil glemme. Jeg var hoppet i en lyserød kjole, som jeg købte på en koreansk webshop, Dahong, for et par måneder siden og høje sorte stiletter.

blog, københavn, high-streetAs I mentioned earlier, my mom, Christoffer and I was invited to a Turkish wedding last Sunday. What a party! The music was playing and people were dancing from we arrived until we left. Even before the dinner was served, we were completely out of breath and sore in our feet after an unsuccessful attempt to learn Turkish folk dance, haha… Of course, there wasn’t served any alcohol, yet I have never experienced such a lively party. It was really fun being a part of and in many ways we might should learn a bit from their traditions in Denmark. We always sit down for 5-6 hours during the main course and get a little tired and a bit drunk, haha …;) It really was a wedding that we will never forget. I was wearing a pink dress which I bought from a Korean webshop, Dahong, a few months back and black heels.