træning4L3A65964L3A65834L3A66554L3A66714L3A66494L3A6684

TRÆNINGSTIMERNE ER SPONSORERET AF STRICK PERFORMANCE

Kan vi ikke blive enige om, at det er sjovest at træne, hvis man har nogen at træne med? Jeg synes ihvertfald, at det er meget hyggeligere og nemmere at komme ud af døren, hvis man har en aftale. I går aftes havde jeg lokket fire af mine dejlige veninder med til en træningstime med min personlige træner, Malte. Vi tog i Fælledparken og lavede alle mulige sjove øvelser som Malte havde forberedt. Brydning, løb i små intervaller og holdøvelser på tid, var bare nogle af tingene og tiden gik så lynhurtigt, at man ikke opfattede, at der pludselig var gået en time.

Jeg elsker virkelig, når man ikke “opdager”, at man træner, fordi man faktisk bare har det sjovt. Det var dog samtidig virkelig hårdt, for det gjaldt hele tiden om at udfordre hinanden. ;) Malte tilbyder også venindetræning hos Strick Performance, hvor man kan være op til tre på et hold – når man har en aftale med veninderne forpligter det og så er det også en del billigere end at træne alene med en personlig træner. Blot et lille tip, hvis I overvejer at komme igang. ;) Malte har også en gratis løbeklub hver tirsdag kl. 18 i Østre Anlæg, hvor de løber og laver andre træningsøvelser, hvis det skulle have interesse. God weekend, piger!

blog, københavn, high-streetCan we agree that it’s so much more fun to workout if you have someone to workout with? I personally think it’s much cozier to go to the gym if you have someone waiting for you. Last night I teamed up with four of my lovely girlfriends and my personal trainer, Malte. We went to a local park and did all kinds of fun exercises which Malte had prepared for us. E.g. wrestling, running and different exercises like squats, push-ups etc. and before we realized it, we had worked out for an hour.

I really love when you do not notice that you workout because you actually just have fun. However, it was also really hard and I my muscles are really sore today! ;) Malte also offers training sessions at Strick Performance where you can work out with up to two other friends. When you have an appointment, it’s much easier to go to the gym and it’s also a lot cheaper than training alone with a personal trainer. Just a little tip, if you are considering to get started. ;) Have a great weekend, girls!