4L3A6727garderobe4L3A6724

Jeg har ryddet ud i garderoben og det er blevet til en hel del fyldte sække. I morgen tidlig drager min dejlige veninde, Marie-Louise, og jeg nemlig til Gentofte Loppemarked, hvor vi har en stand. Jeg håber, at I har lyst til at kigge forbi og sige hej og hjælpe os med at give vores gamle klude nyt liv, haha… ;) Det kunne i øvrigt være hyggeligt at hilse på jer. Det ligger lige opad Charlottenlund Station og er fra kl. 8-14. Et lille tip når det gælder loppemarkeder sådan helt generelt, er at komme tidligt, hvis I skal have fat i nogle af de virkelig gode ting. ;) Jeg har virkelig gjort nogle gode kup på netop dette loppemarked. Ses vi?

blog, københavn, high-streetI have cleaned up my wardrobe this morning and filled up a lot of bags with clothes that I don’t wear anymore. The reason is that my dear friend Marie-Louise and I are going to Gentofte flea market tomorrow. I hope that you want to stop by and say hi and buy some of our clothes. ;) It could be so cosy to meet some of you.. It’s located just next to Charlottenlund Station. It’s a good idea to go there early, if you want to get your hands on some of the best items. Just a small tip. ;)