frakker

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE

Man begynder langsomt at kunne fornemme, at sensommeren synger på sidste vers… Det er lidt trist, at vi går den grå og kolde tid i møde, men samtidig er den første del af efteråret min absolutte favoritårstid, når bladene begynder at blive røde og gule og solen står lavt på himlen. Det er bare lidt magisk. I den anledning har jeg fundet en masse fine og lune efterårsfrakker fra Nelly, som netop nu kører en kampagne, hvor de har samlet en hel masse lækkert overtøj. Der er virkelig et godt udvalg i år, synes jeg. :) Har I nogle favoritter blandt disse?

blog, københavn, high-streetIt’s a little sad that Summer is almost over and you can start to feel that Winter is coming. On the other hand I really love Fall and it’s a little magical when the leaves turn into red and yellow on all the trees. On this occasion I have found a lot of lovely Autumn coats from Nelly who is currently running a campaign where they have collected a lot of outerwear. :) Do you have any favorites among these ones?