Copenhagenhalskædeisabel-marant-nederdelhvisk halskædeKøbenhanvhvisk-rabatkodeSPONSORERET AF HVISK

Så blev det tid til at kåre vinderne af Hvisk konkurrencen, hvor I kunne vinde en smuk guldhalskæde med vedhæng, som jeg selv har udvalgt. De to heldige vindere blev Nanna Evald og Pernille Weichert Madsen. Stort tillykke! Jeg har sendt jer en mail. :) Det var dejligt at se, at I var så mange, der havde lyst til deltage. Desværre var der kun to vindere, men som et plaster på såret, har jeg fået mulighed for at forære jer en kode, som giver 20% rabat på hele sortimentet – bortset fra smykker i 14 karat guld, som der er 10% rabat på. Koden er “Christina20” og gælder til og med fredag d. 23. september. Jeg håber, I får gavn af den. Der er ihvertfald super mange lækre smykker at vælge imellem! I kan se hele udvalget HER. ;)

blog, københavn, high-streetIt’s about time to announce the winners of the Hvisk giveaway where you could win a beautiful gold necklace with a pendant. The two lucky winners were Nanna Evald and Pernille Weichert Madsen. Congratulations to both of you! I have sent you an email. :) It was great to see the big interest in the giveaway. Unfortunately, there were only two winners, but as a consolation, I’ve been able to give you a code which gives 20% discount on the entire webshop – except for jewelry in 14 carat gold which is 10% off. The code is “Christina20” and is valid until Friday the 23rd of September. You can find their entire range HERE. Happy shopping. ;)

modeReklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE