4L3A69734L3A69694L3A69724L3A70164L3A69894L3A7021strand hornbæk4L3A7025hornbæk-strand
Min søde mor havde i dag inviteret mig på en hyggelig mor og datter dag. Hun havde arrangeret, at vi skulle i Kurbadet Ilse Jacobsen i Hornbæk med både ansigtsbehandling, frokost og spa. Ingen af os havde været der før, men det bliver helt sikkert ikke den sidste. Det var simpelthen den hyggeligste dag og det hele var så lækkert og gennemført. Vi sluttede dagen af med en gåtur på stranden – ren balsam for sjælen. ;) Det kan varmt anbefales, hvis I skal lave noget hyggeligt med jeres mor, søster eller veninde. God aften, allesammen.

blog, københavn, high-streetMy dear mom had invited me out for a mother/daughter day today. She had arranged a spa treatment at Kurbadet Ilse Jacobsen just outside Copenhagen. We had a facial, had lunch in the sun and went to the spa. Non of us had been there before, but it’s definitely not the last time. It was so cosy and everything was just so delicious and beautiful. We ended the day by taking a walk by the beach – so peaceful and quiet. ;) Have a great evening, everyone.