blondebluseblack hattrench coathat

Reklame links: coat/Vila HERE, blouse/Vila HERE, jeans/Gina Tricot (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE, shoes/A Pair (similar HERE), hat/Asos HERE

Juhu! Nu venter weekenden lige om hjørnet. En weekend som jeg virkelig har set frem til. I morgen formiddag skal vi nemlig på en lille bådtur, som min svoger og svigerinde har arrangeret for os i bryllupsgave. Jeg aner ikke, hvad det indebærer, men jeg skal nok love at tage nogle billeder og lægge på både Instagram HER og Snapchat @Cdueholm. ;) Derudover skal vi til “Tøm Barskabet” hos min veninde Nadia i morgen aften, så jeg gætter på, at søndagen kommer til at blive brugt på sofaen med en pose slik. ;) Hvad har I af planer denne weekend? Outfittet her er et jeg har taget i forbindelse med en artikel, som jeg har medvirket i på Vilas nye hjemmeside, Vila Moments, hvor jeg svarer på en Q&A omkring min blog og stil. I kan finde den HER. God eftermiddag til jer alle.

blog, københavn, high-street

Wehuu! The weekend is just around the corner. I have really been looking forward to this weekend as we are going on a small boat trip tomorrow morning which my brother- and sister in law have arranged for us as a wedding gift. I have no idea what it means, but I’ll promise to take some pictures and put something up on both Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm. ;) Moreover we’re going to a party at my friend Nadia tomorrow evening, so I guess I’m gonna spend the Sunday on the couch, haha… What are you guys up to this weekend? This outfit is shot in connection with an article I made for Vila’s new website, Vila Moments, where I have answered a Q&A about my blog and style. You can find it HERE. Have a great afternoon, everyone.

SPONSORERET AF VILA