4L3A72414L3A72594L3A72484L3A73154L3A7305
Åh, sikke dog en fantastisk dag det har været. Vi skulle som sagt på bådtur her til formiddag, som min søde svoger og svigerinde havde givet os i bryllupsgave. Vi havde dog ingen idé om, hvad det indebar… Jeg havde egentlig troet, at vi skulle på kanotur, hvilket også ville have været hyggeligt, men da vi ankom, fik vi os noget af en overraskelse… Der ventede os nemlig et styks fuldstændig fantastisk gammel robåd fyldt op med tæpper, puder og madkurv i ægte “Kærlighed Ved Første Hik” stil. Det var SÅ gennemført og romantisk! Vi har optaget en lille video undervejs, som jeg viser i morgen. Glædelig lørdag, allesammen. <3

blog, københavn, high-street
Oh, what a wonderful day it has been. My dear brother and sister in law gave us a romantic boat trip as a wedding gift. However, we had no idea where we were going and what kind of boat it was… When we arrived today, we got really positively surprised, as they had booked a really cute old rowboat and filled it with blankets, pillows and an enormous food basket. It was SO romantic! We have made a small video of the boat trip which I will show you tomorrow. Have a great evening, girls!