instagram
Follow me on Instagram HERE

Her er nogle billeder fra den seneste tid på Instagram, som har budt på lidt af hvert.  Jeg prøver så vidt muligt at dele forskelligt indhold på Instagram og på bloggen, så I ikke går forgæves nogen steder. <3 Jeg kunne faktisk godt tænke mig at høre, hvilke Instagramprofiler I selv følger og om der er nogen, I kan anbefale? Jeg selv er ret vild med @Tuulavintage, @Frustilista og @Gypsea_lust.

blog, københavn, high-streetHere are som Instagram pics from the last couple of weeks. I try my best to share different content here on the blog and on Instagram, so you don’t find the same pictures everywhere. <3 I would actually like to hear which Instagram profiles you guys follow? Are there some you would like to recommend? I’m pretty obsessed with @Tuulavintage@Frustilista and @Gypsea_lust myself.