silkekjoleballonerfesteuroballoon
Kære piger! Må jeg byde jer velkommen til min nye blog, CHRISTINA DUEHOLM. ♡ Åh, hvor har jeg glædet mig til denne dag. Første dag som 100% selvstændig. Det er sørme en vild følelse! Jeg tror, jeg er nødt til at fejre det i aften med et en flaske bobler… Og lyserøde balloner, naturligvis. Intet mindre kan gøre det. Jeg er simpelthen så spændt på at høre, hvad I synes om det nye design og funktioner? Og om sitet fungerer optimalt? Der er stadig et par små rettelser hist og her, som er ved at blive fikset, men sig endelig til, hvis I oplever problemer.

Min søde makker, Mette Marie, går som sagt også solo i dag og lancerer sin nye blog. Hun er knaldhamrende dygtig til at formulere sig og man kan ikke lade være med at trække på smilebåndet og blive i godt humør af at læse hendes blog, Twinpeaks.dk. Så jeg vil klart anbefale jer at besøge den. Hun er i øvrigt også i ret morsom i den virkelige verden, skulle jeg hilse og sige. Der bliver grint en hel del på kontoret.  ; )

Desuden vil jeg benytte lejligheden for at sige TAK! Af hjertet tak fordi I følger med og ikke mindst fordi I engagerer jer så meget – både når det går op og ned. I er mine online veninder og jeg elsker dette univers, vi i fællesskab har skabt her på bloggen. Jeg glæder mig til at tage jer med på nye eventyr her på mit nye domæne. Jeg har mange spændende tiltag i ærmet, så jeg håber, I har lyst til at følge med mange år endnu. xoxo Christina

linje-prikket@2x.jpgDear girls! May I welcome you to my new blog, CHRISTINA DUEHOLM. ♡ Oh, I have been looking so much forward to this day. The first day where I’m 100% independent. It feels so surreal! I think I have to celebrate it tonight with some bubbles… And pink balloons, of course. Nothing less will do. I am just so excited to hear what you think about the new design and new features? And if everything is working? There are still a few small thing here and there that has to be fixed, but please tell me, if you experience any problems.

Furthermore, I take this opportunity to say THANK YOU! Thank you for following my blog and not least for being so engaged in it. You are my online girlfriends and I love this universe, we have created together on the blog. I look forward to taking you with me on new adventures here on my new domain. I have many exciting initiatives coming up which I hope you will like. xoxo Christina