liljerpink-lilies

Tusind mange tak for den varme velkomst i går. Det betyder virkelig meget, at I har taget så godt imod det nye domæne og design. Jeg er simpelthen så glad for jeres opbakning og nu glæder jeg mig bare til at komme ordentlig igang. Nu er det ikke fordi, der skal gå totalt lyserødt tema i den, men Christoffer overraskede mig med disse smukke liljer i går, som et tillykke med den nye blog. Det var simpelthen så sødt, at jeg kom til at hyle en lille smule. ; )

Om lidt skal vi til bryllup hos min veninde og blogger kollega, Acie. Først skal de vies og holde reception her i København og i morgen drager vi til Italien, for at fejre dem de næste to dage. Uh, det bliver spændende. Følg endelig med på Instagram HER og snap @Cdueholm i dag, hvor jeg kommer til at opdatere løbende. Hav en dejlig weekend, piger!
linje-prikket@2x.jpgThanks a million for the warm welcome yesterday. It means so much to me that you like the new design and your support is so important to me. Christoffer surprised me last night with these beautiful lilies. I got so overwhelmed that I got tears in my eyes, haha… I’m just so happy with this new and fresh beginning and I can’t wait to get started. In half an hour we are heading to my friend Acie’s wedding. They are getting married here in Copenhagen and tomorrow we’re going to Italy to celebrate their marriage. Can’t wait. You are more than welcome to follow me on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm where I will be updating throughout the next couple of days.