nuit-et-linette-necklacenuit-et-linettehorntandSPONSORERET AF NUIT ET LINETTE

Hej piger! Jeg har en dejlig overraskelse til jer denne herlige søndag. <3 I anledning af min nye blog, har jeg nemlig teamet op med min søde veninde, Linette, til en lækker giveaway. Linette står bag smykkemærket Nuit et Linette og det var også hende, der lavede vores vielsesringe. Hun designer virkelig de fineste smykker – jeg er kæmpe fan! : )

Derfor har I nu mulighed for at vinde denne smukke sølv hajtand, som I kan se ovenfor. Den er en af mine personlige favoritter fra hendes kollektion. Jeg har den selv og går nærmest med den hver dag, så derfor var den et oplagt valg til konkurrencen. Det eneste I skal gøre for at deltage er at tilmelde jer hendes nyhedsbrev HER. Samtidig med tilmeldingen får I tilsendt en kode, som desuden giver hele 20% rabat ved køb af horntænderne, som I kan se på billede tre! Ikke så tosset, vel?

Konkurrencen kører til og med søndag d. 9. oktober og vinderen bliver udnævnt på hendes Instagramprofil @Nuitetlinette – så husk at følge med der også. ; ) Hav en dejlig eftermiddag, allesammen.

linje-prikket@2x.jpgHi girls! I have a super nice surprise for you this lovely Sunday. <3 In celebration of my new blog, I’ve teamed up with my sweet friend, Linette, for a delicious giveaway. Linette is the owner of the jewelry brand Nuit et Linette. I’m a huge fan of her designs! ; )

Therefore you now have the opportunity to win this beautiful silver shark tooth, as you can see above. It is one of my personal favorites from her collection. I have myself and almost wear it every day, so it was an obvious choice for the giveaway. The only thing you need to do to participate is to sign up for her newsletter HERE. While signing up, you’ll have a code sent that gives you 20% discount on all her cool bone teeth, as you can see in picture number three! ; ) The competition runs until Sunday October 9 and the winner will be announced on her Instagram profile @Nuitetlinette – so remember to follow her there also. ; ) Have a nice afternoon, everybody.