4l3a86224l3a86234l3a86534l3a86794l3a86854l3a87114l3a8707-2Juhu! I går eftermiddag nåede vi endelig frem til Italien, hvor Acie og hendes mands bryllupsfest skal afholdes. Selve stedet, som nærmest ligner en borg fra middelalderen, ligger et stykke udenfor Firenze på den smukkeste bjergtop. Her er simpelthen så idyllisk! Da vi ankom, var de ved at pynte op med lyskæder i gården og jeg kan slet ikke vente med at se dem tændt i aften, når bryllupsfesten går i gang.

I går aftes havde de arrangeret et afslappet pizza party i gården med levende lys og rødternede duge. Det var super hyggeligt og meget italiensk. I aften skal vi til den egentlige bryllupsfest og jeg glæder mig helt vildt! Jeg fik ikke snappet og Instagrammet så meget i går, men jeg vil prøve at gøre mig umage for at nå det i dag, så husk at følg med på Instagram HER og Snapchat @Cdueholm. ; )

linje-prikket@2x.jpg
Wehuu! Yesterday we arrived in Italy were we’re going to celebrate Acie’s wedding. The place is so beautiful and idyllic and almost looks like a castle from the middle age. Last night they hosted a casual outdoor dinner party with candle lights and pizzas. It was so cosy! Tonight we’re going to their wedding party and I can’t wait! Remember to follow me on Instagram HERE and Snapchat @Cdueholm for more updates. ; )