booztReklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE

Inden vi tog til Italien, gik vi med bare ben og nu er det næsten blevet vantetid. Det er skørt som temperaturerne skifter! Om et par timer drager Christoffer og jeg i sommerhus og jeg har nærmest kun pakket store sweatre, tykke sokker og halstørklæder ned i tasken. ; ) Udvalget ovenfor er også inspireret af årstiden og faktisk kan I finde meget mere lige HER. Jeg har nemlig fået lov til at lave min egen minishop hos Boozt med alle mine favoritter fra webshoppen! : )  Jeg synes personligt, det kan være lidt af en jungle at gå på jagt hos store webshops, så jeg elsker kategorier som “stylistens udvalgte”. Derfor tænkte jeg, at I måske ville synes om denne idé. ; ) Min minishop vil løbende blive opdateret med nye varer og I kan gå på jagt i den lige HER.

linje-prikket@2x.jpgBefore we went to Italy, we wore shorts and T-shirts and now we wear gloves in the morning. It’s crazy how the temperatures can change in no time. Christoffer and I are going to spend this weekend in a Summer house and the only thing I have packed is cosy sweaters and warm socks, haha… The collage above is also inspired by Fall and you can find more HERE. I have namely had the opportunity to make my own mini shop at Boozt with all my favorite items. I personally think it can be a bit of a jungle to find some great items among 10.000 other styles in large webshops, so I love categories as “the stylist’s choice”. Therefore, I thought that you might like this idea as well. ; ) My mini shop will be updated regularly with new items and you can find it HERE.