by-biehlautumnbybiehl-urfall-leafbybiehl-necklacemarkberg

Reklame links: sweater/H&M (similar HERE), jeans/Gina Tricot (similar HERE), boots/Red Valentino (similar HERE), jewelry/ByBiehl HERE, bag/my design for Markberg HERE, keychain/Kopenhagen Fur

Så er vi hjemme igen efter en dejlig weekend på Møn. Der var simpelthen så smukt og det blev kun forstærket af, at bladene på træerne så småt var begyndt at blive røde og gule. Jeg elsker virkelig denne årstid. Det er en af de ting, jeg godt kan savne ved at bo i byen – at opleve farverne på træerne skifte fra dag til dag.

Jeg var hoppet i en stor ulden sweater i dag, mørkegrå jeans og et par gummirøjsere. Et meget afslappet sommerhus outfit – dog peppet op med nogle fine smykker og ur fra byBiehl. Det forholder sig nemlig sådan, at jeg er blevet ambassadør for netop byBiehl. En nyhed som jeg har glædet mig til at dele med jer. Jeg er nemlig vild med deres stilfulde og tidløse designs og jeg har også tidligere haft smykker af samme mærke. Jeg glæder mig til fremover at inkorporere smykkerne i en masse fine efterårs looks, som I forhåbentlig kan lade jer inspirere lidt af. ; ) Hav en dejlig søndag aften, piger.

linje-prikket@2x.jpg

So we are back home after a lovely weekend at Moen. There was just so beautiful and it was only reinforced by the fact that the leaves on the trees slowly was beginning to turn red and yellow. I really love this time of year. It’s one of the things I miss a little when living in the city – to experience the colors on the trees change from day to day.

I was wearing a chunky wool sweater today, grey jeans and a pair rubber boots. A very relaxed Summer house outfit. However, I had spiced it up with some pretty jewelry and a watch from the Danish brand byBiehl. The fact is that I have become an ambassador for byBiehl. A news I have been looking forward to share with you. I am crazy about their stylish and timeless designs and I have also previously worn jewelry from the same brand. I look forward to incorporate the jewelery in a lot of lovely Autumn looks in the future which I hope you will like. ; ) Have a nice Sunday evening, girls.

SPONSORED BY BYBIEHL