twinpeaksapple-ciderchampagnehoney-copenhagensoft-ice-maskineeventmodebloggerkitchenselfie

 

Én af de egenskaber jeg værdsætter højt hos mine søde makker Mette Marie er, at hun er god til at fejre små som store ting i hverdagen. Hun drysser glimmer på grå mandage og er god til at omfavne, når noget går godt. Da vi begge besluttede at gå solo med hver vores blog, foreslog hun en fejring. Jeg var med på idéen med det samme, for sådan nogle store beslutninger, kræver da en lille fest. Derfor afholdt vi i onsdags lanceringsevent for samarbejdspartnere, venner og familie. Det var simpelthen sådan en dejlig eftermiddag med bobler, tapas og højt humør. Vi holdt eventet på Honey midt i Kbh K. En nyåbnet restaurant indrettet på en måde som minder mig om New York med højt til loftet og industrielle detaljer og samtidig ligner det også verdens sejeste kantine. De har softice maskine med alt hvad hjertet begærer – det siger vist alt. ; ) Det varmede ihvertfald Mette Maries og mit sukkerglade hjerter. Folk havde valfartet helt fra Jylland, taget fri fra arbejde og købt blomster og gaver til os. Fuldstændig overvældende og rørende med al den opbakning. Jeg føler mig ekstremt heldig, at alle disse mennesker dukkede op for vores skyld. Vi overvejer faktisk at holde et læserarrangement af en eller anden art inden længe, da både Mette Marie og jeg elsker at møde jer, der følger med derude bag skærmene, hyggesnakke, drikke nogle bobler og spise noget kage. Komme lidt ind på livet af jer der trofast klikker sig ind på domænet hver eneste dag. Jeg føler efterhånden, at jeg kender flere af jer temmelig godt. Kunne der være stemning for det? : )

linje-prikket@2x.jpgOne of the qualities I really appreciate about my blogger colleague Mette Marie is, that she always celebrate small and big things in life. She sprinkles glitter on gray Mondays and she’s is good at embracing when things go right. Since we both decided to go solo with each of our blog, she suggested that we celebrated it. I really liked the idea and therefore we held a launch party last Wednesday. We held the event at Honey in the middle of Copenhagen. A newly opened restaurant decorated in a way that reminds me of New York with high ceilings and industrial details and at the same time it looks like the world’s coolest canteen. They have a softice machine with everything your heart desires – it says it all. ; ) We had invited partners, friends and family and it was so overwhelming with their support. Some had driven more than 400 kilometers to celebrate us and some had taken some hours off from work. I feel extremely lucky that all these people showed up for us. We are actually considering to throw another event for our dear readers as we love to meet all of you who are following our blogs and get to know you a little better. Would you be interested in that? ; )