nelly

 

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE

Udsalget hos Nelly er netop skudt igang og der er ikke så lidt at vælge mellem. Det er både Nellys egne brands, men også mærker som By Malene Birger, Hunkydory og Filippa K. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine personlige favoritter. I kan finde hele udvalget HER. Derudover vil jeg ønske jer en herlig weekend. Vi skal til 30-års fødselsdag i aften og i morgen har vi en brunchaftale med Cathrine, Emily, Acie og deres mænd. Hvad har I af hyggelige planer i weekenden? : )

linje-prikket@2x.jpg

The big sale has just started at Nelly and there are so many great things! It’s both Nelly’s own brands and brands like By Malene Birger, Hunkydory and Filippa K. Above are some of my personal favorites and you can find the entire selection HERE. Moreover, I just want to wish you all a great weekend! We are going to celebrate one of our friend’s birthday and tomorrow we have a brunch date with some good friends. What are your plans? ; )

I SAMARBEJDE MED NELLY