coats

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Selvom kalenderen stadig fortæller, at det er efterår, var jeg i sidste uge på loftet for at finde vinterfrakkerne frem fra gemmerne. Nøj, det er blevet koldt, synes jeg. Er jeg den eneste, der begyndte at bruge vanter for allerede to uger siden? Hvis I også går og småfryser og er på udkig efter en ny frakke, kan I måske lade jer inspirere af ovenstående collage. Jeg kunne godt selv bruge en ny, da min grå frakke fra sidste år desværre er ved at være lidt nusset at se på. Spørgsmålet er bare hvilken… Jeg overvejer nummer 1 eller 12. ; )

linje-prikket@2x.jpg

Even though the calendar tells us that it’s still Autumn I am already wearing some of my Winter jackets. It’s become so cold lately! Am I the only one who started wearing gloves already two weeks ago? I hope you can get inspired from my collage above, if you’re looking for a warm Winter jacket this season. I’m actually considering to buy either number 1 or 12 myself. I just can’t figure out which one. ; )