sweaterstrik-hmstrik-bluse

LOVING MY NEW SWEATER

Da jeg var i H&M forleden, faldt jeg over denne hyggelige grå sweater. Den har efter min mening den perfekte oversize pasform og detaljen i halsen sætter lige prikken over i’et. Den er faktisk fin både med detaljen foran og hvis man bruger den omvendt, som jeg har gjort på det øverste billede. Jeg kan ikke umiddelbart finde den online, men jeg fandt den i den store H&M på Strøget. Blot et lille tip. ; ) Ellers vil jeg blot ønske jer en rigtig dejlig tirsdag! Christoffer og jeg skal planlægge bryllupsrejse i aften og jeg glæder mig helt vildt. Vi kan ikke helt beslutte, hvor vi skal tage hen, så hvis I har nogle gode idéer, vil de blive modtaget med kyshånd.

linje-prikket@2x.jpg

When I went to H&M the other day I stumbled upon this grey cosy sweater. I really like the oversized fit and the neck detail. Sometimes I wear it the opposite way around like you can see in the first picture. I can’t find it online, but I it’s available in stores just now. Just a little tip. ; ) Otherwise, I just want to wish you all a great Tuesday afternoon! Tonight Christoffer and I have planned to find out where we want to spend our honeymoon. We can’t really decide where we want to go, so if you have some good ideas, they will be welcomed with open arms. ; )