girlsfamilymyselfiedkmyselfiedkselfiephoto-boothmyselfie

En af de bedste investeringer vi gjorde til brylluppet, var helt klart at leje en photo booth. Altså en Ipad på et stativ med en blitz ovenpå, så man kan gå amok med at tage sjove og skøre selfies med rekvisitter i form af skæg, kysmund, hatte osv. på pind. Det er faktisk en yderst simpelt opfindelse, men den er virkelig genial! Det var simpelthen så morsomt at se alle vores familiemedlemmer og venner gå amok med skøre poseringer foran kameraet. Det var også lidt en icebreaker, for dem der ikke kendte hinanden så godt.

Vi bestilte den på nettet hos My Selfie og den blev leveret to dage før brylluppet i en GLS pakkeshop. Den var pakket i en lille sort kuffert, som indeholdt alt hvad man skulle bruge. Når man har sendt kufferten retur, modtager man 2-3 dage senere alle billeder til download i tre forskellige varianter af filtre. Den kostede 1500 kr. at leje, men det var virkelig alle pengene værd. Det var en party booster uden lige! Der følger et ark med rekvisitter med i bestillingen, men vi bestilte dog lidt ekstra på Ebay for at have en masse at skifte med. Bare søg efter efter “photo booth props”.  Det kan altså varmt anbefales, hvis I skal holde bryllup eller stor fest. ; )

linje-prikket@2x.jpg

One of the best investments we did for the wedding, was without a doubt to rent a photo booth. It’s an Ipad on a tripod with a flash on top of it, so you can go crazy in front of the camera with props like beards, hats, etc. on a stick. It is actually a very simple invention, but it is such a great idea! It was so funny to see all our family members and friends making crazy poses in front of the camera. It was also a good icebreaker, for those who didn’t knew each other that well.

We ordered it online at My Selfie and it was delivered two days before the wedding. It was packed in a small black suitcase which contained everything we needed. When we had returned the suitcase we received the pictures without 2-3 days for download in three different filters. It costed 1500 dkk to rent, but it was really worth every penny. It was a party booster without equal! Along with the photo booth you receive lots of props, but just to be safe we ordered some other variants on Ebay. Just search for “photo booth props” and you will find plenty. I can highly recommend you to rent one, if you are going to throw a big party or a wedding. ; )