italiensk-restaurant-illumpizza-illummargaritapizzapizza-date

Christoffer og jeg skulle et smut ind til byen her til aften for at købe en fødselsdagsgave. Det var meningen, at vi blot skulle ind og hente gaven og hjem igen, men da vi stod på Strøget med rumlende maver, kom jeg til at tænke på, at min kære Mette Marie så ofte har talt om en italiensk restaurant, der skulle ligge på toppen af Illum. Christoffer var ikke svær at overtale, så kort efter sad vi med hver vores pizza på Rossopomodoro, som stedet hedder. Pizzaerne var virkelig lækre og autentiske og helt klart niveauet over de fleste pizzeriaer i København. Priserne var dog også derefter, men uden tvivl værd at prøve, hvis man er til italiensk mad. ; ) Efter min smag er det ikke verdens hyggeligste sted, når det kommer til indretningen, der er lidt kold og minimalistisk, men Mette Marie har talt om, at de har en fed tagterrasse, som bliver brugt om sommeren. Det giver anledning til, at vi “desværre” er nødt til at komme igen og prøve en af deres pastaretter, haha… Jeg elsker, når en helt normal mandag forvandler sig til en hyggelig date night. <3 Jeg håber, at I også er kommet godt ind i den nye uge.

linje-prikket@2x.jpg

Christoffer and I went into town this evening to buy a birthday gift. We had just planned to go there, buy the gift and go home, but as we walked around with rumbling stomachs I got to think of a place that Mette Marie had recommended me a few months back. An Italian restuarant called Rossopomodoro. Christoffer wasn’t hard to persuade so we went there and ordered two pizzas. They were so tasty and definitely worth trying. They were a bit pricey though, but really declious. I love when a regular Monday turns into a cozy date night. <3 I hope that you guys have had a great start of the week as well.