workwear

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE, 20. HERE, 21. HERE, 22. HERE, 23. HERE, 24. HERE, 25. HERE

Jeg forstår godt, hvorfor “den lille sorte” har været et musthave i enhver kvindes garderobe i flere årtier. Har man en lækker sort basiskjole, kan man nemlig bruge den til nærmest alle anledninger. Jeg har prøvet at illustrere det med denne fine langærmede sag, som jeg har stylet til både fest, hverdag og arbejde. Jeg synes simpelthen, den er så fin og jeg har netop selv klikket den hjem. Den findes også i en bordeaux udgave, hvis det skulle have interesse. Hav en dejlig dag, allesammen. <3

linje-prikket@2x.jpg

I surely understand why “the little black dress” has been a wardrobe staple in any woman’s wardrobe for decades. If you have a black basic dress, you can almost wear it for any occasion. I have tried to illustrate it with this pretty long sleeves dress which I have styled for both going out, everyday use and work. I have actually just bought it myself and I’m sure it will become a favorite of mine. It’s also available in burgundy. Have a great afternoon, everyone. <3