nelly-udsalg

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE, 19. HERE

Godmorgen allesammen og glædelig mandag. ♥ Hvis I trænger til lidt selvforkælelse denne sidste dag i oktober, så kører Nelly i øjeblikket et stort udsalg, hvor de har sat en hel masse items ned med op til 50%. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter. Jeg har selv de flade støvler og kan varmt anbefale dem. Jeg overvejer lidt, om jeg også skal klikke den mønstrede kjole og den sorte bomberjakke hjem. ; ) Er der noget, I ikke kan leve uden?

linje-prikket@2x.jpgGood morning everyone and happy Monday. ♥ If you need some self indulgence this last day of October, Nelly is currently running a big sale where they have lowered a lot of items with up to 50%. Above I have found some of my favorites. I have the flat Chelsea boots myself and I can highly recommend them. I’m also considering whether I should buy the paisley printed dress and the black bomber jacket. ; ) Is there anything you can’t live without?