trend-addictsecond-female-skjorteherrebuksersecond-femalejulefrokost

Shirt/Second Female HERE, pants/Y.A.S. HERE, necklace, bracelet & watch/By Biehl HERE, star necklace/Pernille Corydon HERE, shoes/A Pair, bag/my design for Markberg

Tænk engang, om under en måned skal vi fejre første søndag i advent. Den søde juletid står for døren og ligeledes alle julefrokosterne med både familie, venner og arbejde. Det giver ofte anledning til tøjkriser, for hvad søren tager de andre på? Hvor fin skal man være? I samarbejde med Trend-Addict har jeg sammensat et outfit, som efter min mening ville fungere til de fleste anledninger. En lækker blomstret slå-om skjorte fra Second Female og et par klassiske herrebukser fra Y.A.S. Det er egentlig et outfit, som både ville gå til hverdag med flade ankelstøvler og en lækker jakke og til fest med et par høje hæle, røde læber og en lille taske, som jeg har vist ovenfor. Det er hverken for fint eller for casual og efter min mening et ret “safe” outfit, hvis man ender ud i en tøjkrise. Det er også et look der tillader, at man går amok i julemaden, da det er tilpas løst i pasformen, så man ikke skal gå og trække maven ind hele aftenen, haha… Trend-addict har generelt rigtig mange lækre basisitems med kant, som kan bruges til både hverdag og fest og år efter år, da de ikke er så sæsonbetonede. Jeg skal selv til årets første julefrokost med mine dejlige gymnasieveninder allerede på fredag og jeg glæder mig helt vildt. Har I nogle spændende julefrokoster i kalenderen endnu? Og ikke mindst – ved I allerede, hvad I skal have på? : )

linje-prikket@2x.jpg

Imagine that in less than a month we will celebrate the first Sunday of Advent. The festive season is upon us and also all the Christmas dinners with family, friends and work. This often leads to lots of clothing crisis. In collaboration with Trend-Addict I have put together an outfit which I think would work for most occasions. A delicious floral shirt from Second Female and some classic men’s trousers from Y.A.S. It is an outfit that would work for both everyday use with flat ankle boots and a nice jacket and when going out with a pair of high heels, red lips and a small bag, as I have shown above. It is neither too fine or too casual and in my opinion a rather “safe” outfit. Trend-addict generally have many delicious basic items with an edge which can be used for both everyday and special occasions and year after year because they are not as seasonal. I’m going to my first Christmas party with my lovely high school girlfriends already on Friday and I’m really looking forward to it. Do you have some exciting Christmas parties in the calendar yet? And not least – do you know what to wear? :)

I SAMARBEJDE MED TREND-ADDICT