markberg-baglaekker-taske

markberg-x-christina-dueholmmarkbergchristina-dueholm-x-markbergIh, hvor har jeg bare glædet mig helt vildt til at dele denne nyhed med jer! En hemmelighed som jeg har gået og gemt på i flere måneder… I har taget rigtig godt i mod de to “Christina Bags“, som jeg har designet for Markberg og præsenterede jer for tilbage i starten af september. Jeg er simpelthen så taknemmelig for jeres positive respons på taskerne. Det betyder meget mere, end I aner. I samarbejde med Markberg har jeg nu fået muligheden for at lancere “Christina Bag” i en ny udgave!

Designet og silhuetten er den samme, men det forreste skind i croco er skiftet ud med en mere klassisk type læder og de oxiderede lynlåse er blevet erstattet af sølv hardware. Jeg er selv meget tilfreds med resultatet og jeg håber, at I vil tage godt i mod den. Normalprisen ligger på 1599 kr, men vi har indgået en aftale med Neye, hvor den helt eksklusivt bliver forhandlet til en særpris på 999 kr. Alt overskud bliver doneret til kræftforskning, hvilket jeg virkelig synes er en god og vigtig sag og derfor også gerne ville støtte op omkring. I kan finde den HER, hvis den skulle have interesse. Jeg er virkelig spændt på at høre, hvad I synes om den? : )

linje-prikket@2x.jpg

Oh, I have been looking so much forward to share this news with you! A secret I’ve been hiding for months… You were really pleased with the two “Christina Bags“, which I designed for Markberg and introduced to you to back in September. I am so grateful for your positive response – it means a lot more than you know. In collaboration with Markberg, I have now got the opportunity to launch “Christina Bag” in a new version!

The design and the silhouette is the same, but the front leather in croco has been replaced with a more classic type of leather and the oxidized zippers have been replaced by silver hardware. I am very satisfied with the result and I hope you will love it too. The normal price is 1599 dkk, but we it is exclusively being sold at Neye where you can buy it at a special price of 999 dkk. All profits will be donated to cancer research, which I really think is a good cause, and therefore also want to support. You can find it HERE. I’m really excited to hear what you think about it? : )