libratonelibratone-zipplibratone-speakerlibratone-hojtaler

Christoffer og jeg er som regel ret enige, når det kommer til indretningen herhjemme. Dog er der én ting, som vi er temmelig uenige om. En genstand som jeg tror de fleste par bruger tid på at diskutere, når de overvejer at slå pjalterne sammen. Det er selvfølgelig højtalere, jeg taler om! Christoffer har et par store sorte kasser stående på hver side af vores sofa og jeg må indrømme, at jeg ikke er særlig begejstret for dem. Jeg har dog accepteret dem, for vi er jo to om at bestemme.

For en måneds tid siden kom Christoffer dog og sagde til mig, at han havde overvejet at sælge dem… Mig: “What?“. Christoffer: “Jeg synes faktisk heller ikke, de er særlig pæne, jeg elsker bare den gode lyd, de giver, men vi må kunne finde et alternativ.” Jeg var lige ved at falde ned af stolen. Jeg havde ikke nævnt et ord om de højtalere i flere år. Det var åbenbart, hvad der skulle til, haha…

Kommet som kaldet spurgte Libratone mig for et par uger siden, om jeg ville teste deres populære “Zipp” og “Zipp Mini” højtaler. Det var jeg ikke længe om takke ja til. ; ) De har et lækkert og stilrent design, som jeg virkelig godt kan lide og de falder fint ind i den skandinaviske indretningsstil. Det gode ved Libratone Zipp højtalerne er desuden, at de er trådløse og har indbygget batteri, hvilket gør dem transportable og derfor kan stilles i alle rum, tages med på ferie eller hvad man nu end har lyst til. De fungerer nemlig både med Airplay og Bluetooth.

Som I kan se på billederne, er det grå “cover” sat på med en lynlås. Det er nemlig lavet så smart, at man kan skifte det til en anden farve, hvis man bliver træt af det. Desuden har de touch display på toppen, hvor man kan skrue op og ned for lyden. De kan derudover kobles sammen, hvis man har flere af dem, så de kan spille samme musik i alle rum. Men hvordan er lyden så?

Min anmeldelse: Både design og lydmæssigt dækker de fuldt ud mit behov. Begge højtalere kan spille temmelig højt – faktisk langt højere, end man har brug for i hverdagen. Skal man holde fest, vil den store være at foretrække, da der er lidt mere dybde i lyden, når den spiller rigtig højt, men jeg skal dog gøre mig umage for at høre forskellen. Alt i alt er jeg yderst tilfreds og kan varmt anbefale Libratone Zipp og Zipp Mini, hvis I er på udkig efter en ny højtaler. ; )

Christoffers anmeldelse: Grundlæggende synes jeg, at det er nogle rigtig fine små højtalere som på trods af deres størrelse spiller overraskende godt og nuanceret. Jeg er vild med at de har AirPlay, så man kan streame til dem over Wifi og at man koble dem samme, så de spiller i flere rum. Sammenlignet med mine såkaldte sorte kasser (hvilket er en urimelig sammenligning) så mangler de fylde og lyden kan til tider virke skarp og rungende. Dette bliver altså ikke en erstatning, men som en lille transportabel højtaler, er dette noget af det bedste, jeg har hørt.

I SAMARBEJDE MED LIBRATONE