sengetøj, hør, bed linen, H&M Homebedlinen

Når jeg siger, at Christoffer og jeg for det meste er enige om indretningen herhjemme, så gælder det altså ikke, når det kommer til lyserøde genstande. Han accepterer det dog, hvis det er noget, jeg har et stort ønske om, lige som jeg accepterer hans store sorte højtalere, haha… Noget for noget. ; ) Jeg har længe drømt lyserødt hørbetræk og forleden gjorde jeg alvor af det og bestilte dette sæt hos H&M Home. Er det ikke bare fint? Hvad ville jeres mænd sige til at vågne op i lyserøde tekstiler? ; )

linje-prikket@2x.jpg

Christoffer and I almost always agree on our interior at home, but not when it comes to pink bed linen. Nevertheless, he accepts it like I accept his huge black speakers. Haha… For a long time I have dreamt of pink bed linen and the other day I bought this form H&M Home. Isn’t it cute? ; )